Τα πιο στυλάτα παντελόνια του χειμώνα

Για εσάς που λατρεύετε τα παντελόνια σας έχουμε καλά νέα. Οι επιλογές σας φέτος χάρη στους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας είναι πολύ περισσότερες κι έτσι εκτός από το αιώνιο αγαπημένο μας skinny jean, τρία παντελόνια που θα φορεθούν πολύ και ταιριάζουν στους περισσότερους σωματότυπους είναι το cropped, το printed αλλά και το  slouchy. Θέλετε να μάθετε πώς να τα φορέσετε;

Cropped παντελόνι

Τα cropped παντελόνια και τα κάπρι φορέθηκαν πολύ την άνοιξη που μας πέρασε και επιστρέφουν αυτό το χειμώνα σε πιο ζεστά υφάσματα όπως τα ζακάρ, τουίντ και μάλλινα. Το παντελόνι που φθάνει μέχρι το αστράγαλο φυσικά και μας θυμίζει την Audrey Hepburn, ειδικά όταν φοριέται με ένα ριγέ μακρυμάνικο top και τις chic μπαλαρίνες. Το κλειδί για να κολακεύει τη σιλουέτα σας ό,τι σωματότυπο κι αν έχετε είναι να φθάνει στο στενότερο μέρος του ποδιού σας. Οι μικροκαμωμένες κυρίες θα πρέπει επίσης να επιλέγουν το παντελόνι τους να είναι σε στενή γραμμή ώστε να φαίνονται πιο μακριά τα πόδια τους και φυσικά να το φοράνε με ένα ζευγάρι nude γόβες ή flats για περαιτέρω επιμήκυνση των ποδιών. Εσείς που έχετε λεπτούς γοφούς θα βρείτε πολύ πιο εύκολα ένα παντελόνι που να σας ταιριάζει, εάν όμως έχετε σωματότυπο αχλάδι επιλέξτε ένα παντελόνι χωρίς τσέπες και οτιδήποτε μπορεί να προσθέσει όγκο στην περιφέρεια.

Printed παντελόνι

Τα printed παντελόνια είναι ένα ακόμα trend για φέτος το χειμώνα με πολλούς σχεδιαστές να επιλέγουν πολύχρωμα πουά, ρίγες και animal prints. Οι μικροκαμωμένες πρέπει να επιλέξουν ένα παντελόνι με μικρά μοτίβα, ενώ εάν έχετε σωματότυπο αχλάδι ή δεν αισθάνεστε άνετα να το φορέσετε αναζητήστε σκουρόχρωμα μοτίβα για να φαίνεστε πιο λεπτή.

Slouchy παντελόνια

Πρόκειται για ένα απίστευτα στυλάτο παντελόνι που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο να βρείτε το τέλειο με την άψογη εφαρμογή πάνω σας αλλά όταν το βρείτε δε θα θέλετε να το βγάλετε από πάνω σας. Ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους και είναι μια τέλεια εναλλακτική λύση εάν έχετε βαρεθεί το jean παντελόνι σας. Φροντίστε να το φοράτε πάντα με ψηλοτάκουνα παντελόνια και κοντά και στενά jackets. 

Διαβάστε επίσης:

Πώς να βρείτε το τέλειο παντελόνι εάν έχετε παραπανίσια κιλάκια!

Πώς να συνδυάσετε το κοτλέ παντελόνι με το denim πουκάμισο!

Το skinny στρατιωτικό παντελόνι

Το slouchy printed παντελόνι

Το slouchy παντελόνι