Νέα υπόθεση ομηρείας: Τρεις έφηβες κρατούνταν από τον πατριό τους

Ακόμη μια υπόθεση ομηρείας αποκαλύπτεται στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με το foxnews, τρία έφηβα κορίτσια 12, 13 και 17 ετών κρατούνταν όμηροι σε σπίτι στην Αριζόνα για περισσότερα από δυο χρόνια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα δυο μικρότερα κορίτσια κατάφεραν να δραπετεύσουν και να αναζητήσουν βοήθεια. Η αστυνομία βρήκε στο σπίτι και τη 17χρονη.

Και τα τρία κορίτσια ήταν υποσιτισμένα και δεν είχαν κάνει μπάνιο για πολλούς μήνες.

Όπως είπαν ο πατριός τους τις κρατούσε ομήρους και τις απειλούσε με μαχαίρι. Επίσης δεν άφηνε τις δυο μικρότερες αδελφές να δουν τη μεγαλύτερη αδελφή τους όλο αυτό το διάστημα.

Ένας 34χρονος άνδρας που φέρεται να είναι ο πατριός των κοριτσιών και μια 32χρονη γυναίκα (που δεν διευκρινίζεται αν είναι η μητέρα τους) έχουν συλληφθεί. Τους βαρύνουν κατηγορίες για απαγωγή, συναισθηματική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Οι γείτονες είπαν στην αστυνομία ότι δεν είχαν ποτέ καταλάβει ότι τα κορίτσια βρίσκονταν στο σπίτι. 

Η νέα αυτή υπόθεση ομηρείας έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ότι ένα ζευγάρι από την Αγγλία κρατούσε φυλακισμένες ως σκλάβες τρεις γυναίκες για περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Ενώ λίγους μήνες νωρίτερα είχε αποκαλυφθεί η τραγική υπόθεση ομηρείας τριών γυναικών στο Κλίβελαντ του Οχάιο που έκλεισε με την αυτοκτονία του απαγωγέα Αριέλ Κάστρο.