Αίτηση αποφυλάκισης από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χ. Παππά

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, ο οποίος καταδικάζει την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και κάνει λόγο για πολιτική δίωξή του.

"Δεν είμαι σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να γίνω εγώ η "Ιφιγένεια" και να κυκλοφορούν ελεύθεροι όσοι πολιτικοί ζημίωσαν την Πατρίδα μας, ούτε και στελέχη κομμάτων που πράγματι ήταν μέλη εγκληματικής οργάνωσης", αναφέρει, στην αίτηση αποφυλάκισης ο προσωρινά κρατούμενος βουλευτής.

Παράλληλα, κάνει λόγο για πολιτική δίωξη σε βάρος του και μιλάει για κυβερνητικές ?"πιέσεις" στις οποίες δεν μπόρεσε να αντέξει η Δικαιοσύνη "για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη, προκειμένου να περάσουν τα αντιλαϊκά νομοσχέδια που μεθοδεύουν".

Στην αίτησή του ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτίθεται στα ΜΜΕ και επισημαίνει: "Και όμως εμείς ζήσαμε υπό το βάρος μιας ενορχηστρωμένης "κατακραυγής" των μέσων ενημέρωσης, χαρακτηριστήκαμε ναζιστές (για επιλογές της νεότητάς μας), ενώ την ίδια ώρα εκείνοι που μας έδιναν αυτούς τους χαρακτηρισμούς, υπουργοποιούσαν άλλους, παρά το ότι είχαν αυτοί τις ίδιες νεανικές επιλογές μ’ εμάς".