ΠΑΟΚ: Με το μυαλό στη Σαχτέρ

Στην αναμέτρηση με τη Σαχτέρ Καραγκαντί στρέφεται πλέον η προσοχή του ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη 3-1 επί του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Κυριακής. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» ανατρέποντας την εις βάρος του κατάσταση, όπως είχε διαμορφωθεί μετά το γκολ των κιτρίνων. Οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς κατάφεραν να φτάσουν σε μια νίκη, που του τονώνει τη ψυχολογία, εν όψει της συνέχειας και παράλληλα διώχνει τα μαύρα σύννεφα από τον ουρανό της Τούμπας, σε περίπτωση που το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για τους γηπεδούχους.

Πλέον ο Ολλανδός τεχνικός αρχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα με τους Κοζάκους, όπου ο δικέφαλος του Βορρά θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Europa League. Η αναμέτρηση με τη Σαχτέρ είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στις 17:00. Ο Στέφενς φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα έτοιμος να δώσει ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές, ετοιμάζοντας αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, εντός της ημέρας θα κριθεί η τιμωρία που θα επιβληθεί στον Σανθ Χακόμπο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας είχε αποκλειστεί από την αποστολή του «Δικέφαλου» του Βορρά, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίοι είχε υποπέσει σε μια προπόνηση των "ασπρόμαυρων".

πηγή: novasports.gr