Κανείς ανταγωνιστής; Το νέο ρεκόρ για τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια!

Ποιος θα τους νικήσει άραγε;

Μια οικογένεια από την Αυστραλία έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη: έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ κι έβαλε στο σπίτι της τα περισσότερα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια που άναψαν ποτέ: 502.165!

Επάξια λοιπόν μπήκαν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Ο μπαμπάς της οικογένειας, Ντέιβιντ Ρίτσαρντς δήλωσε στους ρεπόρτερ ότι είχε ξεκινήσει να βάζει φωτάκια από τον Οκτώβριο.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που οι Ρίτσαρντς κατακτούν το σχετικό ρεκόρ. Και το 2011 είχαν πάλι ανάψει τα περισσότερα φωτάκια της χρονιάς: 331.038. Όμως, μια οικογένεια από τη Νέα Υόρκη, τους πήρε την πρωτοκαθεδρία το 2012.

Αυτό δεν μπορούσε να περάσει έτσι.

Έτσι ο κ. Ρίτσαρντς ζήτησε μια βδομάδα άδεια. Και δεν πήρε ρεπό ούτε ένα Σαββατοκύριακο από... τον εαυτό του! "Πάντα αγαπούσα τα Χριστούγεννα. Το να ανάβεις τόσα φωτάκια και να έρχονται οι συμπολίτες σου να τα βλέπουν και να μοιράζεσαι μαζί τους αυτές τις στιγμές, σε κάνει να έρχεσαι πιο κοντά τους" λέει.

Οι Ρίτσαρντς θα ζητήσουν τώρα από όσους πηγαίνουν να δουν τα λαμπάκια τους να αφήνουν κάποια οικονομική συνδρομή, ό,τι θέλει ο καθένας και τα χρήματα αυτά θα δοθούν σε ιδρύματα για παιδάκια.

So... this is Christmas!