Πυροβολισμοί με έναv νεκρό στα Εξάρχεια

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν απόψε στα Εξάρχεια, στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει ένας νεκρός. Πιστεύεται ότι το θύμα είναι αλβανικής καταγωγής και αρχικά μεταφέρθηκε τραυματισμένο με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο "Ελπίς", όπου και εξέπνευσε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινισθεί κάτω από ποιες συνθήκες και μεταξύ ποίων υπήρξε η αιματηρή ένοπλη συμπλοκή. Στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης βρέθηκε ένα τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ, που πιστεύεται ότι ανήκει στο δράστη, καθώς κι ένα πιστόλι κι ένα περίστροφο στην κατοχή του θύματος.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ποινικού εγκλήματος, καθώς δεν αποκλείεται να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με εμπλεκόμενη τη αλβανική μαφία.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο άνδρας με το καλάσνικοφ εμφανίστηκε στην πλατεία Εξαρχείων και φάνηκε να αναζητά κάποιους. Όταν εντόπισε την ομάδα των 4 - 5 ατόμων τους κυνήγησε και εν συνεχεία ακούστηκαν οι πυροβολισμοί.

Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα έξι φορές στο στήθος και διέφυγε.

Για την επίθεση διενεργείται προανάκριση από το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Ταυτόχρονα γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.