Απογειώστε την εμφάνισή σας με ένα καπέλο!

Ένα από τα αξεσουάρ που οι περισσότερες από εμάς δεν τολμάμε να φορέσουμε είναι το καπέλο. Κι όμως το καπέλο μπορεί πραγματικά να απογειώσει την εμφάνισή μας ακόμα και όταν πρόκειται για το πιο απλό outfit. Θέλετε να το τολμήσετε αλλά δε γνωρίζετε ποιο στυλ καπέλου να προτιμήσετε; Σας παρουσιάζουμε τα διαφορετικά είδη και με ποιο outfit ταιριάζουν!

Ας ξεκινήσουμε με το jockey, ίσως το πιο casual καπέλο, το οποίο μπορεί να φορεθεί με το boyfriend jean σας, το οποίο θα συνδυάσετε με ένα πουλοβεράκι και τα sneakers σας. Για ένα grunge look δέστε ένα καρό πουκάμισο γύρω από τη μέση σας, κρατήστε ένα σακίδιο και μην ξεχάσετε να φορέσετε αρκετά δαχτυλίδια.   

Τον αγαπημένο μάλλινο σκούφο θα τον λατρέψετε εάν τον φορέσετε με το skinny μπλε jean σας το οποίο θα συνδυάσετε με ένα denim πουκάμισο και από πάνω ένα oversized πουλόβερ. Ολοκληρώστε τo look σας με τις μπότες ιππασίας και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Το κομψό fedora συνδυάστε το με ένα printed mini φόρεμα κι από πάνω την πλεκτή ζακέτα σας. Ολοκληρώστε το look με τα στυλάτα oxford παπούτσια σας και τις πλεκτές κάλτσες μέχρι το γόνατο.

Το floppy καπέλο συνδυάστε το με ένα midi φόρεμα και το γούνινο γιλέκο σας. Ολοκληρώστε το look σας με τις ψηλοτάκουνες ankle boots και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.