Πήγε να διεκδικήσει δεδουλευμένα και τον σκότωσαν!

Πήγε μαζί με φίλη του να εισπράξει τα δεδουλευμένα της από ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Ομόνοια και τον σκότωσαν!

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι πραγματικότητα! Τα αίτημα του 28χρονου, που πήγε για να υποστηρίξει τη φίλη του, όχι μόνο δεν έγιναν δεκτά, αλλά τον... φιλοδώρησαν με γροθιές και κλωτσιές, τέτοιας έντασης, που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του!

Για το έγκλημα συνελήφθη 39χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να εργαζόταν σε παροχή προστασίας στην περιοχή της πλατείας Ομόνοιας.

Συνελήφθη, επίσης, ο 43χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, που τον έβαλε να χτυπήσει τον 28χρονο για να να γλιτώσει τα λίγα χρήματα που χρωστούσε.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο 28χρονος, ο οποίος έμενε μόνιμα στον Πύργο Ηλείας, είχε έλθει στην Αθήνα για να φέρει σε νοσοκομείο συγγενικό του πρόσωπο, που έχει πρόβλημα υγείας.

Συναντήθηκε με έναν φίλο του και την κοπέλα και ενώ κουβέντιαζαν για τα προβλήματα τους, εκείνη τους είπε ότι ο ιδιοκτήτης εστιατορίου, όπου εργαζόταν, της χρωστούσε ένα ποσό από τα δεδουλευμένα της και προθυμοποιήθηκαν να τη συνοδεύσουν για να τα ζητήσει.

Όταν όμως πήγαν στο εστιατόριο και η κοπέλα ζήτησε τα χρήματα από τον 43χρονο ιδιοκτήτη, αυτός ειδοποίησε τον 39χρονο "φουσκωτό" για να "καθαρίσει".

Ο 39χρονος, μόλις έφτασε στο εστιατόριο διαπληκτίστηκε με τον 28χρονο, τον οποίον χτύπησε άγρια στο κεφάλι με γροθιές, φορώντας όμως γάντια με μέταλλο εσωτερικά, με αποτέλεσμα να τον ρίξει αναίσθητο στο έδαφος, όπου συνέχισε να τον χτυπάει με κλωτσιές.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που ειδοποιήθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι συνέλαβαν επιτόπου τον 39χρονο, ενώ ο 43χρονος καταστηματάρχης, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία, συνελήφθη αργότερα από αστυνομικούς Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Ο 28χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου κατέληξε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

"Όταν ενημερώθηκε ο 43χρονος, ο οποίος είναι ο διαχειριστής του καταστήματος, για την παρουσία και την απαίτηση των οφειλομένων χρημάτων από την ημεδαπή, ειδοποίησε τηλεφωνικά τον 39χρονο να μεταβεί στο εστιατόριο. Μόλις αυτός έφτασε στο κατάστημα, άρχισε να λογομαχεί με το θύμα και αρχικά τον χτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι με γροθιές. Όταν το θύμα έπεσε στο πάτωμα συνέχισε να τον χτυπά, με ανθρωποκτόνο πρόθεση, στο πρόσωπο και στο σώμα με γροθιές και κλωτσιές.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο, όπου κατέληξε, σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή, συνεπεία βαριών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) που μετέβησαν άμεσα στο κατάστημα, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 39χρονο δράστη, ενώ ο 43χρονος διαχειριστής του καταστήματος συνελήφθη αργότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας", αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.