4 outfits που πρέπει να δοκιμάσετε

Έχετε βαρεθεί να φοράτε τα ίδια και τα ίδια και νιώθετε ότι σας λείπει η έμπνευση; Ψάχνετε ιδέες για στυλάτα outfits που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Σας προτείνουμε τέσσερα άνετα και στυλατα outfits που σίγουρα θα λατρέψετε.

Φορέστε το αγαπημένο σας floral φορεματάκι με την υπέροχη oversized ζακέτα σας. Ολοκληρώστε το look με τα καφέ αρβυλάκια σας και προσθέστε ένα ζευγάρι μαύρες κάλτσες μέχρι το γόνατο που θα κρατήσουν ζεστά τα ποδαράκια σας και ένα μάλλινο σκούφο.

Συνδυάστε τη skater printed φούστα σας με μία φούτερ μπλούζα. Εάν θέλετε κάτι casual ολοκληρώστε το look με τις μπαλαρίνες σας, εάν όμως αναζητάτε το τέλειο ντύσιμο για τη βραδινή σας έξοδο θα πρέπει να φορέστε τα ψηλοτάκουνα μποτάκια σας μέχρι τον αστράγαλο και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Ένα ακόμα τέλειο και άνετο look είναι να φορέσετε ένα ανοιχτόχρωμο skinny παντελόνι, ακόμα και μπεζ, με ένα λεπτό πουλοβεράκι, τις flat μπότες σας μέχρι το γόνατο και να ολοκληρώσετε το look με ένα floral φουλάρι στο λαιμό σας και ένα ζευγάρι oversized σκουλαρίκια.

Εάν ανήκετε στις τολμηρές που τους αρέσει να ξεχωρίσουν δεν έχετε παρά να φορέσετε ένα printed σορτς. Αυτά που χρειάζεστε ακόμα είναι ένα μαύρο οπάκ καλσόν, ένα μαύρο πουλοβεράκι, τις flat μπότες σας και ένα jacket.