Άνοιξαν οι ουρανοί – Χάος στους δρόμους

Απότομη ήταν η μεταβολή του καιρού στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Από τον Πειραιά και τη Γλυφάδα μέχρι στο Μαρούσι και την Κηφισιά, άρχισε να πέφτει δυνατή βροχή λίγο μετά τις 07:30. Αναλυτική πρόγνωση του καιρού. Ανοιχτή είναι και πάλι η Πειραιώς που είχε κλείσει λόγω βροχόπτωσης, ενώ κλειστή παραμένει η Χαμοστέρνας.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει κάποια αναφορά από την πυροσβεστική για απάντληση υδάτων.

Οι οδηγοί ταλαιπωρούνται λίγο περισσότερο στο δρόμο εξαιτίας της βροχής.

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά την κίνηση στους δρόμους. 

Πρόγνωση του καιρού αναλυτικά

Νεφώσεις, τοπικές βροχές και καταιγίδες και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας αναμένουμε στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν περισσότερο την Πελοπόννησο, την ανατολική στερεά και τα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι και θα φθάσουν μέχρι 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, 8 έως 19 στη βόρεια Ελλάδα, 10 έως 21 στη δυτική Ελλάδα, 10 έως 20 στο βόρειο Αιγαίο και από 10 έως και 24 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. 

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα νοτιοδυτικά με ένταση από 4 έως 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι νότιοι έως 6 και πρόσκαιρα στα βόρεια 7 μποφόρ.

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται σε όλη τη χώρα και για αύριο Πέμπτη, με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι νοτιάδες προβλέπεται να φτάσουν στα 7 μποφόρ στα πελάγη.

Οι νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή, όπου αναμένεται σταδιακή ύφεση των φαινομένων από τα δυτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση στο weather.gr