Αντώναρος: Πάλι τα γνωστά υποζύγια καλούνται να πληρώσουν…

Μπορεί ο Ευάγγελος Αντώναρος να μην είναι πλέον βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, είναι όμως ακόμα συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, και έτσι ο λόγος του εξακολουθεί να έχει κάποια βαρύτητα.

Και, αν κρίνει κανείς από τα σχόλια του κ. Αντώναρου στο Twitter, μάλλον δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με τις αλλαγές που φέρνει στη φορολογία των ακινήτων η πρόταση του ΠΑΣΟΚ. Το κάθε άλλο !

“Πάλι τα γνωστά υποζύγια καλούνται να πληρώσουν -- η μεσαία ταξη, οι άνθρωποι των πόλεων. Κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν....”, σχολίασε ο Ευάγγελος Αντώναρος, προσθέτοντας: “Κι όλοι οι υπολογισμοί με βάση αντικειμενικές αξίες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα”.

“Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα υπήρχε έμπρακτη αμφισβήτηση αυτών των υπολογισμών. Με αμφισβήτηση αυτών των παράλογων κριτηρίων”, ανέφερε ακόμα ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, που καταφέρθηκε ονομαστικά και κατά του συμβούλου του Γιάννη Στουρνάρα, Νίκου Καραβίτη, σημειώνοντας: “Γιατί δεν μας λενε οι εγκέφαλοι τύπου Καραβίτη -- ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ -- πού γίνεται τέτοιος υπολογισμός φόρου ακινήτων με πλασματικά κριτήρια?”.