Και δεύτερη γυναίκα γέννησε χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος!

Φαντάζει απίστευτο, όμως βρέθηκε και δεύτερη γυναίκα στην Κρήτη που γέννησε, ενώ δεν είχε αντιληφθεί, όπως δηλώνει, ότι είναι έγκυος!

Εκτός από την 33χρονη από τον Άγιο Νικόλαο, που γέννησε πριν λίγα 24ωρα, χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν έγκυος, όπως αναφέρει η κρητική εφημερίδα "Πατρίς", μία 24χρονη φοιτήτρια του ΤΕΙ Ηρακλείου αγνοούσε κι εκείνη την εγκυμοσύνη της πήγε στο νοσοκομείο με πόνο στην κοιλιά και λίγο αργότερα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της, που είναι επίσης φοιτητής, δεν μπορούν ακόμη να το πιστέψουν.

Άλλωστε το να γίνεσαι από τη μία μέρα στην άλλη γονέας, δεν είναι και το πιο σύνηθες. Το ζευγάρι, πάντως, δηλώνει απίστευτα χαρούμενο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο διευθυντής της Γυναικολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, καθηγητής, Αντώνης Μακρυγιαννάκης, εξήγησε ότι η κοπέλα πριν από τέσσερις ημέρες αισθάνθηκε έντονο πόνο στην κοιλιά και πήγε για εξετάσεις σε ιδιωτική κλινική του Ηρακλείου.

Ο γιατρός που βρήκε εκεί της είπε ότι έχει κύστη στην κοιλιακή χώρα.

Εκείνος την έστειλε στο Τμήμα Επειγοντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης, το οποίο είχε γενική εφημερία εκείνη την ημέρα. Η φοιτήτρια έκανε υπέρηχο που έδειξε βέβαια την εγκυμοσύνη και μισή ώρα αργότερα γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι.

Την αρχική έκπληξη τόσο της ίδιας, όσο και του συντρόφου της αλλά και των οικογενειών τους διαδέχθηκε η χαρά. Οι νέοι γονείς που σπουδάζουν στα ΤΕΙ του Ηρακλείου βρίσκονται από το βράδυ της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου στο σπίτι τους με το μωράκι τους.

Ο κ. Μακρυγιαννάκης δήλωσε ακόμη ότι η κοπέλα δεν κατάλαβε ότι ήταν έγκυος αφού είχε αποδώσει το αυξημένο βάρος της στη διατροφή.

Επιπλέον είχε άστατο κύκλο και το γεγονός ότι για εννέα μήνες δεν είχε περίοδο, δεν την έκανε να συσχετίσει το γεγονός με πιθανή εγκυμοσύνη!