Κόντρα Κεδίκογλου-ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τον… Αλαβάνο

Έναν... σύμμαχο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε στο πρόσωπο του Αλέκου Αλαβάνου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, που επικαλούμενος δηλώσεις του πρώην προέδρου του Συνασπισμού επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις θέσεις του σχετικά με το μνημόνιο.

“Σήμερα ο μέντορας του κ. Τσίπρα, Αλέκος Αλαβάνος - και όχι ο πρωθυπουργός – κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι λέει ψέματα. Και υπογράμμισε ότι είναι αδύνατον να μείνει κανείς στην Ευρωζώνη χωρίς την τήρηση του Μνημονίου”, σχολίασε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας: “Θα αποκαλέσει και τον κ. Αλαβάνο “υπηρέτη και όμηρο της Τρόικας”; Περιμένουμε καθαρή απάντηση”.

Στη δήλωση του κ. Κεδίκογλου απάντησε άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ, που σε ανακοίνωσή του επισημαίνει: “Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο διάλειμμα της ενημέρωσης που... δεν κάνει για το κυβερνητικό έργο και τις υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις με την τρόικα, βρίσκει το χρόνο να σχολιάζει τις δηλώσεις του κ. Αλαβάνου”.

Ανταπαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σίμος Κεδίκογλου ανέφερε: “Για την “ταμπακιέρα” κουβέντα πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ. Επιμένουμε να περιμένουμε μια καθαρή απάντηση”.