Η cropped φούτερ μπλούζα!

Εάν λατρεύετε τα φούτερ και το δυνατό σας σημείο είναι η κοιλίτσα σας τότε το συγκεκριμένο trend είναι κομμένο και ραμμένο για εσάς! Οι φούτερ μπλούζες όπως ήδη σας έχουμε πει δεν είναι πια μόνο για το γυμναστήριο ή για τις casual εμφανίσεις αλλά φοριούνται ακόμα και στις βραδινές μας εξόδους συνδυασμένες με φούστες και δερμάτινα παντελόνια. Το νέο είναι ότι όχι μόνο μπορείτε να τις βρείτε με υπέροχες στάμπες, παγιέτες και μεταλλικές λεπτομέρειες αλλά και κοντές ώστε να φαίνεται η υπέροχη κοιλίτσα σας. Θέλετε να μάθετε πώς να τις φορέσετε;

Εάν είσαστε διστακτική να φορέσετε μία cropped φούτερ μπλούζα δε θα σας κατηγορήσουμε. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε όμως ότι μπορείτε να τη φορέσετε πάνω από ένα στενό t-shirt ή ένα πουκάμισο.

Για μια casual εμφάνιση συνδυάστε την cropped φούτερ μπλούζα σας με μια skater φούστα. Φορέστε ένα εντυπωσιακό καλσόν, τα δερμάτινα αρβυλάκια σας και το denim μπουφανάκι σας. Ολοκληρώστε το look με ένα leopard φουλάρι στο λαιμό σας, ένα δερμάτινο σακίδιο και αρκετά δερμάτινα βραχιόλια για να προσθέσετε μια rock πινελιά στο outfit.

Στη βραδινή σας έξοδο φορέστε την cropped φούτερ μπλούζα σας με ένα δερμάτινο στενό παντελόνι και ένα oversized blazer σακάκι. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες ankle boots, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και ένας φάκελος σε ένα ιδιαίτερο χρώμα θα ολοκληρώσουν με τον πιο στυλάτο τρόπο το outfit.    

Διαβάστε επίσης:  

Fashion trend: φούτερ!

Πώς να συνδυάσετε το φούτερ σας με μία φούστα!