Ο Καπερνάρος και τα 5,5 εκατ. ευρώ που εντόπισε το ΣΔΟΕ

Την περίπτωση του βουλευτή και γνωστού δικηγόρου Βασίλη Καπερνάρου, μελετά το ΣΔΟΕ για μη δήλωση εισοδημάτων ύψους 5,5  εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και τον έλεγχο πόθεν έσχες σε βάθος 10ετίας, εντοπίστηκε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δικηγόρος, Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος φέρεται να είχε αποκρύψει εισόδημα 5,5 εκατ. ευρώ.

Ο βουλευτής μιλώντας στον ΑΝΤ1 επεσήμανε: "Είναι αναληθές. Είναι ψευδές. Αυτή η ιστορία ξεκίνησε από την ημέρα που κατάλαβαν ότι εγώ δε συμμορφώνομαι επειδή υπήρξα μέλος της προκαταρκτικής επιτροπής.  Δεν περίμενα ότι κάποιοι θα φτάσουν τόσο χαμηλά. Μια ζωή ως ελεύθερος επαγγελματίας, δικηγόρος, δεν ξέρω τι σημαίνει νταραβέρια με δημόσιο και τράπεζες. Μόνο μαχόμενη δικηγορία".

Επεσήμανε ακόμη "άνοιξαν αμέσως τους λογαριασμούς μου. Πήραν τις δηλώσεις μου από το 2000 μέχρι και το 2008. Είδαν την απόκλιση και κάποιοι λένε 5, κάποιοι άλλοι 5,5 εκατομμύρια ευρώ".

Τόνισε ότι "Δεν είναι εισόδημα αυτό. Είναι όλα τα χρήματα που έμπαιναν στο δικηγορικό γραφείο από τότε. Μέσα σε αυτά είναι ακόμα και τα τιμήματα πώλησης δυο σπιτιών μου,  οι συντάξεις της μακαρίτισσας της μάνας μου".