Φέτος στις γιορτές μοιράσου το καλό και νοιώσε τη μαγεία της προσφοράς

Φέτος στις γιορτές μοιράσου το καλό και νοιώσε τη μαγεία της προσφοράς

Αυτά τα Χριστούγεννα μην μείνεις μόνο στα «like» κάνε περισσότερα «share» αγάπης και ανθρωπιάς

Οι γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, είναι ένα νοσταλγικό ταξίδι στην παιδική μας ηλικία, τότε που αρχίσαμε οι περισσότεροι,  να καταλαβαίνουμε τη σημασία του να δίνεις.

Τότε, που οι μητέρες άφηναν στις πόρτες των οικογενειών της γειτονιάς, που δεν είχαν, γλυκά και γιορτινά καλούδια, τότε έγιναν οι πρώτες βιωματικές εγγραφές στις ψυχές μας, για τη σπουδαιότητα της αλληλεγγύης.

Και επειδή στις γιορτές, όλοι γινόμαστε για λίγο, πάλι, παιδιά, ανασύροντας, μνήμες και βιώματα, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, θυμόμαστε τη χαρά του να προσφέρεις.

Έτσι και τώρα, αυτά τα Χριστούγεννα, μπορούμε να κάνουμε ότι και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Γιάννης Σερβετάς και η Chef-Blogger, Γωγώ Δελογιάννη και να χαρίσουμε, χωρίς σκέψη, μια ζεστή γιορτινή αγκαλιά, σε εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Αυτές τις ημέρες που το αίσθημα της αλληλεγγύης, δυναμώνει μέσα από την ενσυναίσθηση, το «νοιάξιμο» και την προσφορά σε λιγότερο προνομιούχους συνανθρώπους μας, είναι πολύ απλό να κάνουμε μια πράξη που μπορεί να μας γεμίσει ικανοποίηση και υπερηφάνεια.

Φέτος τις γιορτές, η Lidl Ελλάς, μας καλεί, να μπούμε στο πνεύμα των εορτών με ένα μόνο κλικ και μας ζητούν να γίνουμε και εμείς διανομείς αγάπης, μέσα από την ιστοσελίδα fylladioprosforasapotalidl.gr.

Με το κουμπί «Μοιράσου το καλό!», στέλνεις ηλεκτρονικά, εύκολα και χωρίς κόστος, το μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης του «Φυλλαδίου Προσφοράς #apotalidl».

Αυτό το φυλλάδιο είναι διαφορετικό από τα εβδομαδιαία και δεν περιέχει αγαπημένα προϊόντα. Σε αυτό το φυλλάδιο θα βρείτε και θα μοιράσετε αγάπη και στήριξη, σε συνανθρώπους μας που τα έχουν περισσότερο ανάγκη.

Για κάθε 1 share, δηλαδή για κάθε ηλεκτρονική κοινοποίηση, τα Lidl, θα δίνουν 1 ευρώ σε προϊόντα που θα προσφερθούν σε ευπαθείς ομάδες μέσω των οργανισμών Ανοιχτή ΑγκαλιάΔίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & ΑρωγήςΜπορούμε και Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Αυτή η πρωτοποριακή καμπάνια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από τη Lidl Ελλάς, είναι άμεσα συνδεδεμένη με το κοινό της εταιρείας και χρειάζεται τη θετική του διάθεση  για προσφορά και μοίρασμα, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της.

Η έμπνευση για το Φυλλάδιο Αγάπης, ήρθε από δύο μικρά κορίτσια, την Ελεονόρα από το Μονοδένδρι Ζαγορίου που με τη φαντασία της, ζωγράφισε την δική της εκδοχή από το εβδομαδιαίο φυλλάδιο και τη Στεφανία από την Κατερίνη που φωτογράφησε την εξαιρετική συλλογή της από δεκάδες φυλλάδια Lidl Ελλάς.

Έτσι, γεννήθηκε αυτό το ξεχωριστό Φυλλάδιο όπου τα προϊόντα δίνουν τη θέση τους στην αγάπη που χαρίζουμε στους πιο αδύναμους συνανθρώπους μας.

Η κοινωνική προσφορά της Lidl Ελλάς μέχρι σήμερα

Εδώ και 20 χρόνια, η  κοινωνική προσφορά κατέχει υψηλή θέση στην εταιρική κουλτούρα της Lidl Ελλάς. Η εταιρία έχει πλήρη συνείδηση και ολοκληρωμένη αντίληψη της ευθύνης της απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον και για αυτό έχει τοποθετήσει την κοινωνική προσφορά & την περιβαλλοντική συνείδηση σε υψηλή προτεραιότητα. Αυτή είναι η δέσμευση και, ταυτόχρονα, η αποστολή της. Μια κοινωνία που το καλό μοιράζεται σε όλους.

  • Πάνω από 2 εκ. € επενδύσεις σε κοινωνικές & περιβαλλοντικές δράσεις από το 2015 έως σήμερα
  • Πάνω από 1 εκ. € σε δωρεές προϊόντων από το 2015 έως σήμερα
  • Πάνω από 1 εκ. € σε δωρεές προϊόντων από το 2015 έως σήμερα
  • Πάνω από 1 εκ. € σε στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού» από το 2012
  • Πάνω από 600.000€ σε εκστρατείες προληπτικής ιατρικής για απομακρυσμένες περιοχές από το 2011 έως σήμερα
  • Προσφορά 300.000 μερίδων φαγητού στην ΜΚΟ «Μπορούμε»
  • 250.000€ σε υποτροφίες και δράσεις του «Κέντρου για Χαρισματικά Παιδιά CTY Greece» από το 2016
  • Συγκέντρωση άνω των 40.000 καροτσιών τροφίμων για το «Όλοι μαζί Μπορούμε» από το 2011 έως σήμερα
  • Υποστήριξη 12.000 μαθητών σε 72 σχολεία μέσα από το πρόγραμμα «Δεκατιανό στο Σχολείο» για το 2016-2017

Φέτος τις γιορτές κάνε όσο περισσότερες πράξεις προσφοράς μπορείς. Ξεκίνα από ένα χάδι, μια αγκαλιά, μια καλή κουβέντα, ένα κλικ και ένα share στο Φυλλάδιο Αγάπης, της Lidl Ελλάς.