Δήμαρχος Τορόντο: Ε, ναι λοιπόν! Κάπνισα κρακ!

Εδώ και μήνες, ο δήμαρχος βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας εξαιτίας ενός βίντεο που τον δείχνει να καπνίζει μια πίπα με κοκαΐνη, το οποίο βρίσκεται στα χέρια των αρχών. 

Μέχρι τώρα, ο Φορντ υποστήριζε με πάθος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ο ίδιος σε αυτό το βίντεο καθώς δεν έχει πάρει ποτέ ναρκωτικά , ενώ αρνήθηκε σθεναρά να παραιτηθεί. Μάλιστα, έχει δηλώσει ότι θα ξαναείναι υποψήφιος και στις ερχόμενες εκλογές του επόμενου έτους.  

Ωστόσο, σε μια έκρηξη ειλικρίνειας, ο δήμαρχος του Τορόντο παραδέχθηκε σήμερα ότι έχει καπνίσει κρακ πριν από ένα χρόνο, ενώ ήταν μεθυσμένος και σε καμία περίπτωση δεν είναι εθισμένος. 

Μάλιστα, ο Φορντ ζήτησε από τις αρχές να δει και ο ίδιος το επίμαχο βίντεο, για να δει σε τι κατάσταση βρισκόταν.
"Υπήρξαν φορές που έχω μεθύσει. Γι 'αυτό θέλω να δω την ταινία. Θέλω ο καθένας στην πόλη για να δει αυτό το βίντεο. Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι καν εάν κάποιος τράβαγε βίντεο. Γιαυτό θέλω να το δω, να καταλάβω την κατάσταση στην ποία απεικονίζομαι σε αυτό, εάν είμαι εγώ".

Την περασμένη Πέμπτη, η αστυνομία του Τορόντο ανακοίνωσε  ότι ταυτοποίησε σε βίντεο τον δήμαρχο Ρομπ Φορντ να καπνίζει κρακ -ένα παράγωγο της κοκαΐνης-, στο πλάι λαθρεμπόρων ναρκωτικών.

Η ύπαρξη του επίμαχου βίντεο είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Μάιο από δύο μέσα ενημέρωσης, τα οποία είχαν αναφερθεί λεπτομερώς και στο περιεχόμενό του.