Λιποθυμικό επεισόδιο για τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Στο νοσοκομείο της Έδεσσας για λόγους υγείας διακομίστηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μετά τη Θεία λειτουργία στην Αριδαία, για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης, ο κ. Τζιτζικώστας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, αισθάνθηκε έντονη κόπωση, εξάντληση, ζάλη και τάση λιποθυμίας.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πολύ χαμηλή πίεση και αποφάσισαν να τον στείλουν για αναλυτικές εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο της Έδεσσας. Εκεί ο κ. Τζιτζικώστας έκανε όλες τις προληπτικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε χαμηλή πίεση, η οποία πιθανότατα προήλθε από εξάντληση και υπερκόπωση.

Αμέσως βγήκε έξω από τον ιερό ναό και διακομίσθηκε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας.

Εξάλλου, από την Παρασκευή ο περιφερειάρχης είχε όντως εξαντλητικό πρόγραμμα, αφού πρώτα πήγε στην Αρναία για να παραστεί στις εκδηλώσεις της 101 επετείου απελευθέρωσης της Βόρειας Χαλκιδικής και αργότερα παρέστη στο 54ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Τελικά, ο κ. Τζιτζικώστας είναι καλά στην υγεία του, καθώς διαπιστώθηκε ότι η ζάλη που αισθάνθηκε στην εκκλησία ήταν αποτέλεσμα πεσμένης πίεσης και κούρασης.

Σημειώνεται ότι ο περιφερειάρχης είχε προγραμματίσει, αφού πρώτα παραστεί στις εκδηλώσεις που γίνονται στην Αριδαία, να πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλο το νομό και τις σημαντικότερες πόλεις και κωμοπόλεις.

Ο κ. Τζιτζικώστας αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα, αφού βγουν τα οριστικά αποτελέσματα των εξετάσεών του και του δοθεί η όποια αγωγή, εάν κριθεί αναγκαίο.