Κασιδιάρης: Να τιμωρηθούν παραδειγματικά και οι ηθικοί αυτουργοί

Την παραδειγματική τιμωρία όχι μόνο των φυσικών αυτουργών της διπλής δολοφονίας στο Νέο Ηράκλειο, αλλά και των ηθικών αυτουργών, που κατονόμασε ως την κυβέρνηση και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ζήτησε με δήλωσή του από τον τόπο του εγκλήματος ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

“Η Χρυσή Αυγή στοχοποιήθηκε εδώ και ένα και πλέον μήνα από την κυβέρνηση και από τα ΜΜΕ. Για το λόγο αυτό ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία όχι μόνο των φυσικών, αλλά και των ηθικών αυτουργών αυτού του εγκλήματος, αυτής της εν ψυχρώ εκτέλεσης”, δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, και πρόσθεσε: “Καλούμε όλους τους Έλληνες να παραμείνουν ψύχραιμοι, να παραμείνουν ενωμένοι αυτήν την κρίσιμη ώρα. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας στην οικογένεια των παιδιών. Τα παιδιά αυτά ανήκουν και στη δική μας οικογένεια”.

“Είδα την εικόνα, είναι συγκλονιστική, είναι φρικτή, είναι κυριολεκτικά μία εν ψυχρώ εκτέλεση και αυτό που έχω να πω είναι ότι όταν τα παιδιά βρίσκονταν στο έδαφος και ήταν ακόμα νεκρά, συνέχισαν να τα πυροβολούν μέχρι να αδειάσουν τα πιστόλια”, κατέληξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.