Το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού για το Γενάρη

Μια κίνηση θα γίνει από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας τον προσεχή Ιανουάριο και θα αφορά την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται σε επαφή με τον Νίκο Νταμπίζα για τον μετεγγραφικό προγραμματισμό των πράσινων και έχει αποφασιστεί να προχωρήσει το τριφύλλι για έναν στόπερ, μόνο αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση, η οποία θα δώσει άμεσα λύσεις στο κέντρο της άμυνας των πράσινων.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού έχει ήδη ετοιμάσει μια λίστα με παίκτες που μένουν ελεύθεροι ή παραχωρούνται δανεικοί το ερχόμενο καλοκαίρι. Πάνω σε αυτή τη λίστα και με βάση τις ανάγκες που θα προκύψουν από την εφετινή σεζόν, θα γίνουν οι ανάλογες κινήσεις. Ο Νταμπίζας είχε επαφές στην Αγγλία με τις Νιούκαστλ και Τότεναμ, ενώ παρακολούθησε και αγώνες του πρωταθλήματος Νέων της χώρας. Οι «πράσινοι» έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στην ενίσχυση του ρόστερ στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο. Ο Γιάννης Αναστασίου θα προσπαθήσει να διορθώσει τα λάθη που διέκρινε στο ματς με τον Πανθρακικό και τα οποία έφεραν την εντός έδρας ήττα.

Πηγή: novasports.gr