Τα πλάνα του Μίτσελ για το διπλό με τη Μπενφίκα

Ο Μίτσελ δεν άλλαξε τις συνήθειές του και κράτησε κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με τα πλάνα του για τον κρίσιμο αγώνα με την Μπενφίκα, στη μοναδική προπόνηση του Ολυμπιακού στο Νουέβα Ντα Λουζ, που έγινε το βράδυ της Τρίτης.

Θυμίζουμε πως ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του μόνο τον τραυματία Μπονγκ. Σύμφωνα, πάντως, με ορισμένες ενδείξεις, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει σε σύστημα 4-3-3 τους Ρομπέρτο, Μανιάτη, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας στην άμυνα, τους Εντινγκά, Σάμαρη σε ρόλο αμυντικών μέσων, τους Βάις και Φουστέρ στις πτέρυγες, τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης και τον Σαβιόλα ή τον Ντομίνγκεζ να κινείται κοντά στον πρώτο σκόρερ των ερυθρολεύκων.

Στη διάθεσή του βρίσκονται ακόμη οι Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Κάμπελ, Μασάντο, Μετζανί, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Γιαταμπαρέ.

Να σημειωθεί πως την προπόνηση στο Νουέβα Ντα Λουζ παρακολούθησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς, ο αθλητικός διευθυντής, Πιέρ Ισά και ο αρχισκάουτερ, Χουάνχο Λορένθο.

Πηγή: novasports.gr