Η printed ζακέτα

Εάν θέλετε ακόμα και το πιο απλό outfit να αποκτήσει στυλ στη στιγμή, δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε μία printed oversized ζακέτα! Μπορεί να συνδυαστεί με ένα jean και ένα t-shirt, με το little black dress ακόμα και πάνω από τη βελούδινη φόρμα σας και να κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σας! Θέλετε να μάθετε τρεις στυλάτους συνδυασμούς;

Εάν θέλετε να φορέσετε το μικρό μαύρο φόρεμά σας με πιο casual τρόπο, συνδυάστε το με την printed ζακέτα σας που θα δώσει στυλ και χρώμα στην εμφάνισή σας. Ολοκληρώστε το look σας με τις υπέροχες μαύρες μπότες ιππασίας και ένα μεγάλο φουλάρι στο λαιμό σας στα χρώματα της ζακέτας σας. Μην ξεχάσετε να δώσετε λάμψη στο σύνολο με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Εάν αναζητάτε το τέλειο καθημερινό ντύσιμο συνδυάστε τη ζακέτα σας με ένα σκουρόχρωμο skinny jean, ένα πουλοβεράκι στα χρώματα της ζακέτας σας και τις άνετες μπαλαρίνες σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Εάν θέλετε να φορέσετε την printed ζακέτα σας στη νυχτερινή σας έξοδο, συνδυάστε τη με μια ψηλόμεση pencil φούστα, ένα απλό μονόχρωμο crop top και τις ψηλοτάκουνες ankle boots. Ολοκληρώστε το look σας με ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι και το κόκκινο κραγιόν σας.