Παναθηναϊκός: Περιμένοντας τη νίκη με καλή εμφάνιση

Η απογοητευτική αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού δεν επιτρέπει στην ομάδα του τριφυλλιού να χαμογελάσει. Η ήττα των πρασίνων στη Λεωφόρο με σκορ 2-1 από τον μαχητικό Πανθρακικό ήταν η πρώτη για το τριφύλλι από το 2002!

Η ομάδα της Θράκης δεν έπραξε τίποτα περισσότερο από το να κατεβάσει με ορθόδοξο τρόπο την μπάλα και να στοχεύσει στο τέρμα. Οι καλύτερες και πιο οργανωμένες επιθέσεις του Πανθρακικού κατέληξαν στα δίχτυα, σε έναν αγώνα όπου την κατοχή της μπάλας και το γενικό κουμάντο στο παιχνίδι είχε ο Παναθηναϊκός.

Αν δεν μπορεί να πάρει και αυτά τα παιχνίδια, θα έχει πρόβλημα. Σαν αποτέλεσμα, περιμένει συνεχώς τη νίκη στον... επόμενο αγώνα.

Το σύνθημα για νίκη στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, της επόμενης αγωνιστικής, έδωσε ο Νταβίντ Μέντες ντα Σίλβα.

"Πρόκειται για μία απογοητευτική βραδιά, είμαστε πολύ απογοητευμένοι για την ήττα. Το ξέραμε πως θα είναι δύσκολος αγώνας και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα", δήλωσε ο Ολλανδός μέσος.

"Είχαμε ευκαιρίες, όμως δεχθήκαμε γκολ. Πετύχαμε την ισοφάριση, θέλαμε το 2-1 στη συνέχεια αλλά δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Δεν είχαμε τύχη. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι αλλά την άλλη εβδομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Εργοτέλη κα πρέπει να μπούμε με το σκεπτικό να κερδίσουμε αυτή την ομάδα. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Χρειάζεται μια καλή αντίδραση, να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς. Από αύριο αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλο", πρόσθεσε.

"Μπορούσαμε να κερδίσουμε, είχαμε πολλές ευκαιρίες. Πρόκειται για μία νέα ομάδα, υπάρχει καλό κλίμα και από εκεί και πέρα είμαστε εμείς οι πιο έμπειροι που πρέπει να καθοδηγήσουμε τους νεότερους για το καλό της ομάδας", είπε ακόμη ο Μέντες.