Euroleague: Με το δεξί η Φενέρ, χάρη στις φωνές Ομπράντοβιτς

Ποιος είδε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και δεν τον φοβήθηκε...

Καιρός να καλωσορίσουμε τους παίκτες της Φενερμπαχτσέ στον άκρατο πρωταθλητισμό της Euroleague.

Οποιοσδήποτε μπασκετικός ειδικός είδε τον αγώνα στο Κίεβο, με τη Μπουντιβέλνικ απέναντι στη Φενέρ, τουλάχιστον στις τρεις πρώτες περιόδους, δε θα έδινε καμία τύχη στους Τούρκους.

Οι Ουκρανοί εκμεταλλεύονταν μέχρι τότε τις αδυναμίες της Φενέρ και ο Ομπράντοβιτς αναψοκοκκίνιζε. Ώσπου άστραψε και βρόντηξε. Τελικά, έστω και εκ των υστέρων, οι φωνές έπιασαν τόπο και η Φενερμπαχτσέ ξεκίνησε με το δεξί στη φετινή Euroleague.

Βέβαια, μένει να διορθώσει πολλά ο Ζοτς μέχρι να μπορεί να ελπίζει ότι θα οδηγήσει την ομάδα του τουλάχιστον στο Final Four.

Ένα hint για τους ειδικούς: Παραδοσιακά οι τουρκικές ομάδες ξεκινούν φορτσάτα τη σεζόν και στην πορεία "ξεφουσκώνουν". Ίσως ο "Ζέλικο των τίτλων" να θέλει να κρατήσει στο ρελαντί την ομάδα του στο ξεκίνημα για να φορτσάρει στα πραγματικά κρίσιμα παιχνίδια, ιδιαίτερα στο Top 16.

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 43-41, 77-71, 84-102

Μπουντιβέλνικ (Μπαγκάτσκις): Έιχέρν 16 (4), Λαβρίνοβιτς 21, Ντροζντόφ , Γκορμπένκο 2, Στρέλνιεκς 14 (2), Ανισίμοφ 3, Λεμπενίτσεφ, Ανικιένκο, Ντόουνς 7 (1), Μινάρντ 7, Σάμερς 12 (2).
Φενερμπαχτσέ (Ομπράντοβιτς): Μακάλεμπ 11, Μπιέλιτσα 11 (3), Μαχμούτογλου 12 (2), Κλέιζα 12, Βίντμαρ 9, Ζόριτς 10, Σιπάχι 2, Μπογκντάνοβιτς 21 (1), Πρέλζιτς 14 (2).

*Σε παρένθεση τα τρίποντα που πέτυχαν οι παίκτες.

Δείτε τα στιγμιότυπα του συναρπαστικού αγώνα στο επίσημο κανάλι της Euroleague στο YouTube.