Κεδίκογλου: Καμία σύγκρουση Βενιζέλου-Αβραμόπουλου

Τις πληροφορίες περί έντονης δυσαρέσκειας του Μεγάρου Μαξίμου για τη σημερινή στάση του υπουργού Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, όταν ο τελευταίος προανήγγειλε ότι θα καταθέσει αίτημα σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του Σκαραμαγκά, επιχείρησε να διαψεύσει με παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο του Mega ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Η στάση του υπουργού, ο οποίος φάνηκε να “αδειάζει” τους προηγούμενους υπουργούς Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, εξόργισε εμφανώς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος από το βήμα της Βουλής διεμήνυσε στον κ. Αβραμόπουλο (χωρίς να τον κατονομάσει) πως “οι υπουργοί δεν είναι για να περιγράφουν καταστάσεις και να κάνουν τον καλό στην αντιπολίτευση, αλλά να δίνουν λύσεις στα προβλήματα”.

Ωστόσο, ο κ. Κεδίκογλου υποστήριξε πως δεν υπάρχει “καμία σύγκρουση” και “δε θεωρούμε ότι υπάρχει λόγος για τέτοια συμπεράσματα”, ενώ σημείωσε πως ο κ. Αβραμόπουλος αναφερόταν μόνο στον Άκη Τσοχατζόπουλο, όταν έκανε λόγο για “υποβρύχιες” πρακτικές προηγούμενων υπουργών, επικαλούμενος και σχετικές δηλώσεις του σε δημοσιογράφους.

Αναφερόμενος σε ρεπορτάζ που έκανε λόγο για δυσφορία του Μαξίμου προς το πρόσωπο του Δ. Αβραμόπουλου, ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο από το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς δεν υπάρχει “κανένα θέμα”.