Τα βρήκαν με γελάκια Άδωνις και Γκλέτσος

Αμοιβαίες φιλοφρονήσεις έδωσαν Άδωνις Γεωργιάδης και Απόστολος Γκλέτσος στη συνάντησή τους για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στη Φθιώτιδα.

Μετά βαΐων και κλάδων υποδέχτηκε ο δήμαρχος Στυλίδας τον υπουργό: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γεωργιάδη. Μια φορά πήγαμε στο Υπουργείο Ναυτιλίας. Μας καλοδέχτηκε και μας βοήθησε με το λιμάνι, όπου τελειώσαμε, όλα καλά. Η δεύτερη φορά είναι στο Υπουργείο Υγείας, μας βοηθά και πάλι, όλα καλά. Περιμένω τώρα πότε θα πάει στο επόμενο Υπουργείο, για να βοηθήσει και άλλο", δήλωσε ο... περιχαρής Απόστολος.

Για τη συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης, με τη γνώση της για τα προβλήματα, συνέχαρε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον δήμαρχο Γκλέτσο, ανταποδίδοντας τις φιλοφρονήσεις: "Ευχαριστώ τον κ. δήμαρχο που ήρθε σήμερα και μας ενημέρωσε για τα προβλήματα της περιοχής, γιατί σίγουρα η τοπική αυτοδιοίκηση ξέρει πράγματα που μπορεί κάποιος να μη γνωρίζει".

Το κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών ήταν πολύ καλό, με πολλά χαμόγελα.

"Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει το Κέντρο Υγείας. Αντιθέτως, έχουμε σκοπό να το ενισχύσουμε. Καταγράψαμε μάλιστα ήδη με τον Γενικό Γραμματέα τις ελλείψεις", δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας.