Πανέτοιμος ο Φιγκερόα ενόψει Πανθρακικού

Τον εαυτό του στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τον αγώνα με τον Πανθρακικό έθεσε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο Αργεντινός επιθετικός θα επιστρέψει την Παρασκευή στην Αθήνα, καθώς βρίσκεται στην πατρίδα του για τη γέννηση του τρίτου παιδιού του. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής επικοινώνησε με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού», στους οποίους ξεκαθάρισε πως θέλει να αγωνιστεί στο ματς της ερχόμενης Κυριακής. Αρχικά, ο Φιγκερόα ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει την Κυριακή, αλλά τελικά θα επισπεύσει την επιστροφή του, για να δώσει το «παρών» στο ματς με την ομάδα της Κομοτηνής.

Από εκεί και πέρα, επιστρέφουν στο Κορωπί την Τετάρτη οι διεθνείς παίκτες της ομάδας, κάτι που σημαίνει πως ο Αναστασίου θα ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα της όγδοης αγωνιστικής. Ο Έλληνας προπονητής θέλει να δει σε τι κατάσταση θα είναι οι παίκτες, που είχαν ενσωματωθεί τις προηγούμενες ημέρες στις εθνικές ομάδες, ώστε να δει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει και σε ποιους όχι.

Ο Έλληνας προπονητής θα στηριχθεί για μια ακόμα φορά στο 4-3-3. Μοναδικός στόχος των «πράσινων» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η επιστροφή στις νίκες, καθώς προέρχονται από την ήττα 2-1 στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

πηγή: novasports.gr