Ένα γυμναστήριο αποκλειστικά για… βαρέων βαρών

Αυτό το γυμναστήριο δεν είναι σαν τα άλλα. Και βάζει αυστηρά κριτήρια για να εγγραφεί κανείς σε αυτό. Για την ακρίβεια ένα κριτήριο: πρέπει να είναι υπέρβαρος.

Το γυμναστήριο Downsize Fitness του Σικάγο δέχεται μόνον πελάτες οι οποίοι έχουν αυξημένο βάρος, αδύνατοι και... σφίχτες, αποκλείονται!

Ο ιδρυτής του, Francis Wisniewski, που το άνοιξε το 2011, ξέρει από προσωπική εμπειρία: ήταν κάποτε 155 κιλά, παρ' ότι ήθελε να γυμναστεί για να χάσει βάρος, δεν κατάφερνε ποτέ να βρει κάποιο πρόγραμμα που να του ταιριάζει στα τυπικά γυμναστήρια.

Πιστεύει ότι οι άνθρωποι που επιθυμούν να χάσουν βάρος συχνά νιώθουν αμηχανία και ντροπή στα κλασικά γυμναστήρια λόγω των γυμνασμένων ανθρώπων που τους περιστοιχίζουν.

"Τα γυμναστήρια είναι για ανθρώπους που είναι fit και θέλουν να γίνουν πιο fit, όχι για παχείς ανθρώπους" λέει η διευθύντρια του γυμναστηρίου, Kishan Shah. Η ίδια ήταν κάποτε 160 κιλά. Σήμερα είναι 80.

Ήδη το Downsize Fitness μετρά πολλούς πελάτες. Ενώ οι ιδιοκτήτες του αρέσκονται να μιλούν για συνολική προσπάθεια: υπολογίζουν πάντα πόσα κιλά έχουν χάσει όλοι οι πελάτες τους μαζί, 2.500 κιλά εδώ και 2 χρόνια!