Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που πυροβολούν τον 49χρονο στο Χαϊδάρι

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που πυροβολούν τον 49χρονο στο Χαϊδάρι

Δείτε τον τρόπο δράσης τους

Σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας καταγράφηκαν οι δράστες που «γάζωσαν» τον 49χρονο επιχειρηματία στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με το βίντεο από κάμερες ασφαλείας που παρουσίασε ο Ant1, οι δράστες φαίνεται να φεύγουν από το σημείο, στιγμές αφού είχαν πυροβολήσει με καλάσνικοφ τον πατέρα τριών παιδιών, μέσα στο εν κινήσει αυτοκίνητό του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι δυο δράστες πλησίασαν το αυτοκίνητο και πυροβόλησαν από τη μεριά του οδηγού τη στιγμή που εκείνος θα έκανε αναστροφή στη λεωφόρο Αθηνών και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας που τη στιγμή εκείνη βρίσκονταν στο σημείο, πυροβόλησαν εναντίον των δραστών, χωρίς αποκλείεται να τραυμάτισαν τον ένα δράστη της δολοφονίας.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο επιχειρηματίας είχε γίνει και στο παρελθόν στόχος βομβιστικής επίθεσης τον Μάιο του 2016.

Ο άνδρας ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο «Αττικόν», παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα.

Όπως έγινε γνωστό παρόντες στη φονική ενέδρα ήταν δύο εν ενεργεία αστυνομικοί, οι οποίοι έπαιζαν τον ρόλο του σωματοφύλακα για τον επιχειρηματία και εξετάζονται από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Αττικής.