O Robert De Niro μονοπωλεί το κινηματογραφικό ενδιαφέρον

Σπουδαίοι ηθοποιοί, ενδιαφέροντα σενάρια και παραγωγές για κάθε γούστο και ηλικία

Επικίνδυνη οικογένεια

Ο Fred Manzoni (Robert De Niro), ένας σκληροτράχηλος και βίαιος Αμερικανός μαφιόζος μετακομίζει με τη σύζυγο (Michelle Pfeifer) και τα δυο του παιδιά σε μια ήσυχη κωμόπολη της Νορμανδίας υπό την επίβλεψη ενός πράκτορα του FBI (Tommy Lee Jones). Όμως, είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει η φύση των ανθρώπων και η οικογένεια Manzoni θα πέσει και πάλι στις εγκληματικές της συνήθειες. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν μερικοί «παλιόφιλοι» από τη Νέα Υόρκη αποφασίσουν να επισκεφτούν τη Γαλλία για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η γραφική και ήρεμη γαλλική κωμόπολη θα γίνει σύντομα το σκηνικό μιας εκρηκτικής αντιπαράθεσης.

Prisoners

Σε σκηνοθεσία του Ντενί Βιλνέβ ("Μέσα από τις Φλόγες") και με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών όπως οι Χιου Τζάκμαν, Τζέικ Τζίλενχαλ, Βαϊόλα Ντέιβις , Πολ Ντέινο και Μελίσα Λίο, η ταινία μας παρουσιάζει την τραγική ιστορία μιας οικογένειας, όταν η κόρης τους μαζί με μια φίλη της ξαφνικά θα εξαφανιστούν.

Εγώ, ο απαισιότατος 2

Η παγκόσμια επιτυχία "Εγώ, ο Απαισιότατος (Despicable Me)"διασκέδασε το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο το 2010, αποφέροντας συνολικά περισσότερα από $540 εκατομμύρια για να γίνει η 10η ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών στις ΗΠΑ. Αυτή τη φορά, ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο μέρος της ταινίας

Ο τελευταίος εξορκισμός 2

Η Νελ Σουίτζερ προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της, μετά τα τραγικά γεγονότα της πρώτης ταινίας.  Όμως, το δαιμονικό πνεύμα που κάποτε την είχε κυριεύσει, επιστρέφει ακόμη με πιο τρομακτικά σχέδια.

Το παρελθόν

Μετά από τέσσερα χρόνια χωρισμού, ο Αχμάντ φτάνει στο Παρίσι από την Τεχεράνη, για να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου του, όπως του ζήτησε η Μαρί. Κατά τη διαμονή του, ανακαλύπτει τη νέα σχέση της Μαρί, τις συνεχείς συγκρούσεις με την κόρη της, και πράγματα από το παρελθόν που είχαν μείνει κρυμμένα.

Luton

Ο Τζίμης είναι ένας ευκατάστατος μαθητής λυκείου, γύρω στα 17. Η Μαίρη, είναι μια ασκούμενη δικηγόρος γύρω στα 30. Ο Μάκης, ένας 50αρης οικογενειάρχης, ιδιοκτήτης ενός ψιλικατζίδικου. Τρεις πολύ διαφορετικοί άνθρωποι μεταξύ τους και η καθημερινότητά τους. Μέσα στο πλαίσιο μιας συμβατικής ζωής που τους πιέζει όταν όλα γι' αυτούς μοιάζουν ακίνητα και αναμενόμενα, τα τρία αυτά πρόσωπα βρίσκουν το δικό τους τρόπο διαφυγής.

Χαραγμένες ζωές

Μέσα από την πορεία της ζωής των, Γιώργου Κρόκου, (εκτελεσμένου από τους Γερμανούς την πρωτομαγιά του 1944) και Δημήτρη Χριστούλα (που στις 4/4/2012 προβαίνει σε μια βαθύτατα πολιτική και συμβολική πράξη, δίνοντας τέλος στη ζωή του μπροστά στο ελληνικό κοινοβούλιο), μας δίνεται η ευκαιρία να αναλύσουμε τη σημερινή οικονομική και ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα, καθώς και τις οικονομικές πολιτικές που εφάρμοσε το Γ' Ράιχ κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αναζητώντας (κοινές πρακτικές και επιδιώξεις, πέρα και πίσω από τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων.