Τουρκάλα παρουσιάστρια απολύθηκε λόγω…ντεκολτέ!

Πριν λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια Γκιοζντέ Κανσού εμφανίστηκε λαμπερή, ντυμένη με μία  μαύρη τουαλέτα ως οικοδέσποινα του σόου "Veliaht" (κάτι αντίστοιχο με τα ριάλιτι μουσικης) για να κρατήσει συντροφιά στους Τούρκους τηλεθεατές. 

Λίγες ημέρες αργότερα, η παρουσιάστρια απολύθηκε. Ο λόγος; Το αποκαλυπτικό (!) ντεκολτέ του φορέματος της σκανδάλισε τον Τούρκο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ερντογάν, ο οποίος έσπευσε να ζητήσει την απόλυσης της, για να προστατεύσει τα χρηστά ήθη της μουσουλμανικής κοινωνίας. 

Ο Χουσειν Τσελίκ, δήλωσε ότι το ντεκολτέ "ήταν υπερβολικό και απαράδεκτο" , χωρίς ωστόσο να κατονομάσει την παρουσιάστρια. 

Δύο ημέρες αργότερα, η εταιρία παραγωγής ανακοίνωσε την απόλυση της  Κανσού, όχι όμως εξαιτίας των κυβερνητικών σχολίων αλλά "επειδή ήμασταν αποφασισμένοι αν διακόψουμε την συνεργασία μετά το πρώτο επεισόδιο, γιατί ο προσωπικός της τρόπος παρουσίασης δεν ευθυγραμμίζονταν με τους στόχους του προγράμματος". 

Το θέμα προκάλεσε μεγάλο σκάνδαλο και ο Τσελίκ έγραψε στο  Twitter του: "ποτε δεν κατονόμασα μια εκπομπή ή ένα πρόσωπο. Έκανα κάποια σχόλια...κοινής ευαισθησίας. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κατονόμασαν την παρουσιάστρια".

Δείτε την εμφάνιση της "ξεδιάντροπης"  Κανσού, που με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της σκανδάλισε μέχρι απολύσεως τον Τούρκο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης...