ΠΑΟΚ: Κόντρα στο φίλαθλο αίσθημα, η παραμονή του Κάτσε

Αν και βρισκόμαστε στην αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Έργκους Κάτσε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, οι αντιδράσεις για την τιμωρία του από τον Δικέφαλο του Βορρά μόνο με χρηματικό πρόστιμο (10.000 ευρώ) περισσεύουν.

Εκτιμάται ότι η διοίκηση εξαντλεί και το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή του παίκτη και μετά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στην Τούμπα. Ταυτόχρονα, όμως, εξαντλεί την επιείκειά της στο θέμα και δημιουργεί τεταμένο κλίμα, καθώς από μία περίοδο και μετά οι ανακοινώσεις για τη φωτογραφία του Αλβανού με μπλούζα του UCK ήταν ολοένα και πιο επιθετικές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, οι συγκεκριμένες απόψεις εξέφραζαν την πλειοψηφία. Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου του Βορρά θεωρούσαν ότι, αν άφηναν το θέμα να "κρυώσει", θα το αντιμετώπιζαν καλύτερα αργότερα.

Ενδεχομένως όμως στην παρούσα φάση να δημιουργηθούν δύο αντικρουόμενα στρατόπεδα στις τάξεις των φιλάθλων αναφορικά με την παραμονή του Κάτσε στην ομάδα, όπως είχε γίνει και με την περίπτωση του Γιώργου Δώνη. Σε κάθε περίπτωση, θα έχει ενδιαφέρον η πρώτη προπόνηση με τους συμπαίκτες του. Πόσω μάλλον η πρώτη συμμετοχή του.