Συνελήφθη ο Παναγιώτης Μανάβης

"Αηδίασε και έφυγε" από τη Χρυσή Αυγή ο Παναγιώτης Μανάβης. Πριν όμως φύγει, είχε ήδη προλάβει να συμμετέχει σε ποινικά κολάσιμες πράξεις, οι οποίες οδήγησαν στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα skai.gr, ο Παναγιώτης Μανάβης συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 8 Οκτωβρίου στη Νεμέα από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, εξαιτίας της συνέντευξης που έδωσε στην εφημερίδα "Τα Νέα".

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξή του ομολογεί ότι συμμετείχε προεκλογικά σε συντονισμένη επίθεση κατά μεταναστών στην Κόρινθο, που αναγκάστηκαν να πέσουν στο λιμάνι για να σωθούν.

Ο πρώην Χρυσαυγίτης δήλωσε ότι μετά τις εκλογές είχε λογομαχήσει με το βουλευτή Κορινθίας, Στάθη Μπούκουρα, επειδή δεν ανεχόταν άλλο τις ύβρεις και τα στρατιωτικά παραγγέλματά του. Δήλωσε ότι όταν αποφάσισε να φύγει του απείλησαν ότι θα φέρουν το Γιάννη Λαγό "να του σπάσει τα μούτρα".

Ο λόγος που έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα είναι για να διαψεύσει ότι είναι αυτός ο προστατευόμενος μάρτυρας, κάτι που δήλωσε το μεσημέρι της Δευτέρας προσερχόμενος στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο ίδιος ο Στάθης Μπούκουρας.

"Ξεκίνησαν στην αρχή ως εθνικιστές και μετά μιλούσαν για εθνικοσοσιαλισμό και γαλάζια φυλή. Αυτό δε μου άρεσε", δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μανάβης.