Έδεσαν 82χρονο στο μπάνιο για να τον ληστέψουν

Φιμωμένος και δεμένος σε μία καρέκλα στο μπάνιο του, πέρασε μια ολόκληρη νύχτα ένας 82χρονος από το Χρυσό στις Σέρρες. Τρεις ληστές παραβίασαν την εξωτερική πόρτα του σπιτιού του και εισέβαλαν για να τον ληστέψουν.
Το γεγονός συνέβη τα ξημερώματα όταν, οι άγνωστοι μέχρι στιγμής άνδρες, έσπασαν το προστατευτικό τζάμι της εξώπορτας του ηλικιωμένου που ζούσε μόνος του και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί εισέβαλαν στο σπίτι του άτυχου 82χρονου. Αφού τον φίμωσαν, τον έδεσαν χειροπόδαρα σε μια καρέκλα και τον μετέφεραν στο μπάνιο του σπιτιού κλειδώνοντας τον. Στη συνέχεια οι δράστες, ανενόχλητοι, έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι του ηλικιωμένου.
 
Μοναδική τους λεία, οι βέρες του 82χρονου που τις φύλαγε ως κόρη οφθαλμού, μια ξεχασμένη λίρα από το γάμο του και 520 ευρώ από τη σύνταξη που έλαβε πριν από λίγες μέρες.
 
Οι δράστες κατάφεραν να φύγουν ανενόχλητοι, ενώ νωρίς το πρωί, η έκκληση βοήθειας που ακούστηκε από τον 82χρονο, που κατάφερε να κόψει τα πανιά από το στόμα του, κινητοποίησε τους γείτονες και την αστυνομία που κάνει εξονυχιστικούς ελέγχους προκειμένου να εντοπίσει τους θρασύτατους δράστες.