“Υπήρχαν στη ΝΔ δηλώσεις που ερωτοτροπούσαν με τη Χρυσή Αυγή”

Επίθεση κατά της κυβέρνησης για τη λεγόμενη “θεωρία των δύο άκρων” εξαπέλυσε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Κανάλι Ένα 90,4” ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής, σχολιάζοντας πως “κύριος στόχος της είναι να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και εφαρμόσει το εναλλακτικό πρόγραμμα του”.

Ο κ. Χουντής έκανε λόγο για “ανιστόρητη αντίληψη”, και παρατήρησε ότι και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας υπάρχουν δυνάμεις που δε συμφωνούν με την κυβερνητική λογική, ενώ υπογράμμισε: “Δεν έφθανε μόνο η θεωρία των δύο άκρων, αλλά είχαμε και δηλώσεις που ερωτοτροπούσαν, πριν από φόνο βεβαίως, με ενδεχόμενες μορφές συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή”.

Ερωτηθείς σχετικά με βίαιες αντιδράσεις που προέρχονται από μία μερίδα πολιτών, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως το κόμμα δεν υιοθετεί και καταδικάζει τέτοιες πρακτικές, και επεσήμανε πως, όπως αποκαλύφθηκε και από τα στοιχεία της Χρυσής Αυγής, δίπλα στα ΜΑΤ στο Κερατσίνι, χρυσαυγίτες πετούσαν πέτρες και ζήτησε να διερευνηθεί η υπόθεση, συνδέοντάς τη με αυτήν της Marfin, “να δούμε ποιος είναι υπεύθυνος”, ενώ τόνισε πως “δε φοβόμαστε τίποτα”.