Τρόφιμοι των γυναικείων φυλακών Μιχαλολιάκος, Παππάς, Λαγός

Στο ίδιο κελί των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού οδηγήθηκαν μετά την απόφαση για την προφυλάκισή τους ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Γιάννης Λαγός, ενώ λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, έφτασε στις φυλακές και ο υπαρχηγός Χρήστος Παππάς.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν ο κ. Παππάς θα επιλέξει να βρίσκεται στο ίδιο κελί με τους συγκατηγορούμενους του ή θα θελήσει να έχει ένα κελί μόνος του.

Χώρος υπάρχει καθώς 10 κελιά στην πτέρυγα είναι κενά.

Οι τρεις υπόδικοι θα προαυλίζονται μόνοι τους και δεν θα έρχονται σε επαφή με τους ισοβίτες για συμμετοχή στην "17 Νοέμβρη" Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, Δημήτρη Κουφοντίνα και Βασίλη Τζωρτζάτο, που βρίσκονται στην ίδια πτέρυγα.

Οι τρεις κατηγορούμενοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης δεν θα έχουν ούτε καν οπτική επαφή με τους υπόλοιπους κρατούμενους των φυλακών, για τους οποίους είναι ανεπιθύμητοι.

Η μεταγωγή τους σε πτέρυγα των γυναικείων φυλακών αποφασίστηκε εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων των κρατουμένων στις πτέρυγες των ανδρικών φυλακών.

Ο επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης και ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, κρατούνται στις φυλακές του Μαλανδρίνου, ενώ η προφυλακισμένη ανθυπαστυνόμος μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα.