Παππάς: Δεν ξέρω τίποτα, είμαι νονός της Ουρανίας

Απολογητικό υπόμνημα-μανιφέστο και όνειρα ότι η Χρυσή Αυγή θα κυβερνήσει κάποτε τον τόπο και θα οδηγήσει τους υπεύθυνους της δυστυχίας τού... κόσμου ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης καταγράφει στην απολογία του ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος δεν έπεισε και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Με μια προσωπική απολογία ο κουμπάρος του Ν. Μιχαλολιάκου και νονός της κόρης του Ουρανίας επιχείρησε να αποδομήσει το κατηγορητήριο εναντίον του, αλλά και του κόμματός του.

Δριμεία επίθεση κάνει μέσω της απολογίας του, που αποκαλύπτει tovima.gr σε όλα τα πολιτικά κόμματα αποκαλώντας διαπλεκόμενους τους πολιτικούς εκείνους που δήθεν κρύβονται πίσω από τη δίωξη των «καθαρών», των πολιτικών της Χρυσής Αυγής. Απειλεί ότι «θα ζητήσουν λόγο από αυτούς που έχουν ζημιώσει τον τόπο», ενώ υποστηρίζει ότι οι βουλευτές του κόμματος της Χρυσής Αυγής ήταν οι μόνοι που δεν είχαν λερώσει τα χέρια τους με κλεμμένο δημόσιο χρήμα και βρώμικες συναλλαγές.

Λέει ότι ο ίδιος δεν ξέρει τίποτα από όλα όσα του καταλογίζονται και στην Αθήνα, μέχρι το 2012 κατέβαινε περιστασιακά. Μάλιστα λέει ότι η σχέση με τη ΧΑ αρχίζει το 2010.

Διαβάστε ακόμη: To SMS και η κλήση που έκαψαν τον Μιχαλολιάκο