Υποβρύχιο έσπειρε τον τρόμο στην καρδιά του Μιλάνου

Έντρομοι κάτοικοι και περαστικοί τουρίστες στη Via dei Mercanti, στο ιστορικό κέντρο του Μιλάνου, είδαν να σκίζετε ο δρόμος στα δύο και,μέσα σε εκκωφαντικό θόρυβο, να εμφανίζεται η κορυφή ενός... υποβρυχίου!

 Αποσβολωμένοι οι περαστικοί είδαν να βγαίνουν από το υποβρύχιο ζαλισμένοι ναύτες και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους! 

Αμέσως, η περιοχή αποκλείστηκε από περιπολικά και ασθενοφόρα ενώ πυκνοί καπνοί έκαναν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο εξωπραγματική!

Ωστόσο, κάτι φαινόταν ύποπτο. Όλοι, πυροσβέστες, αστυνομικοί και σωστικά συνεργεία, έγραφαν στις στολές τους τα διακριτικά #L1F3 , ότι αναγραφόταν και στην κορυφή του υποβρυχίου. 

Τελικά, όταν ο "κυβερνήτης" απάντησε ότι ότι δεν ξέρει τι ακριβώς συνέβη, αλλά "για το μόνο που μπορεί να είναι σίγουρος είναι ότι τα αυτοκίνητα που επλήγησαν είναι πλήρως καλυμμένα από την ασφαλιστική εταιρία Genertel e Europ Assistance , τότε όλοι έμειναν  με ανοιχτό το στόμα.

Οι σκηνές χάους και πανικού από το... αποπροσανατολισμένο υποβρύχιο, ήταν απλά μέρος τους διαφημιστικού σποτ της εταιρίας, που πραγματικά δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τα εφέ του Χόλιγουντ!