Αγαπημένο μου μαύρο cropped παντελόνι!

Ένα από τα πιο κλασικά must have κομμάτια που πρέπει να διαθέτει κάθε γυναίκα στη γκαρνταρόμπα της είναι το ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο. Είναι τόσο retro όσο χρειάζεται για να αισθάνεστε σαν την Audrey Hepburn αλλά και τόσο μοντέρνο ώστε να σας χαρίζει στυλάτες εμφανίσεις. Θέλετε να μάθετε πώς να το φορέσετε το πρωί στη δουλειά σας και το βράδυ στην έξοδό σας;

Για μια υπέροχη εμφάνιση στη δουλειά σας συνδυάστε το μαύρο παντελόνι σας με ένα λευκό στενό πουλοβεράκι και ένα ζευγάρι μαύρα funky oxfords. Αυτά που χρειάζεστε για να ολοκληρώστε άψογα το outfit είναι ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και φυσικά μια oversized τσάντα σε ένα φωτεινό χρώμα για να "σπάσετε" το άσπρο μαύρο.

Στη βραδινή σας έξοδο εάν το δυνατό σας σημείο είναι η κοιλίτσα σας, συνδυάστε το μαύρο παντελόνι σας με ένα floral crop top και από πάνω ένα denim γιλέκο. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μαύρες ankle boots με χαμηλό τακούνι, ένα μαύρο cross body τσαντάκι και χρυσά αξεσουάρ, όπως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κι ένα μεγάλο δαχτυλίδι.