3 trends που πρέπει να τολμήσετε!

Το φθινόπωρο είναι πιο κοντά από ποτέ κι αυτό σημαίνει πως σιγά σιγά θα πρέπει να πάρουν θέση στη ντουλάπα σας οι μπότες, τα πλεκτά και τα καλσόν. Οι περισσότερες από εσάς έχετε μπει στη διαδικασία να ενημερωθείτε για τα trends του φετινού χειμώνα για να δείτε ποια σας ταιριάζουν ώστε να τα υιοθετήσετε. Εμείς σας προτείνουμε κάποιες από τις πιο hot τάσεις της σεζόν που αξίζει να τολμήσετε κι εσείς επιλέξτε αυτές που ταιριάζουν περισσότερο στο δικό σας στυλ!

Full skirt

Η full skirt είναι ένα σικάτο κομμάτι το οποίο θα αναδείξει τη θηλυκότητά σας. Μην πέσετε στην παγίδα φέτος να τη φορέσετε με τον κλασικό τρόπο δηλαδή με ένα μεσάτο πουκάμισο από μέσα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Τολμήστε να τη συνδυάσετε με ένα πουλοβεράκι, ένα ζευγάρι brogues και ένα cross body τσαντάκι.

Καρό

Με την επιστροφή της μόδας στη δεκαετία του '90 και το grunge δεν πρέπει να σας εκπλήσσει το γεγονός ότι το καρό είναι πάλι εδώ. Το καρό λοιπόν είναι η απόλυτη τάση για το φετινό χειμώνα και αντί να προτιμήσετε το κόκκινο που θα δείτε σε όλες τις βιτρίνες εμείς σας προτείνουμε το ασπρόμαυρο. Επενδύστε σε ένα mini καρό φόρεμα και φορέστε το με ένα χοντρό καλσόν και τα αρβυλάκια σας.

Slouchy παντελόνι

Το slouchy παντελόνι, δηλαδή το παντελόνι με το χαρακτηριστικό φαρδύ καβάλο είναι σίγουρα το παντελόνι που πρέπει να δοκιμάσετε. Προτιμήστε ένα από βελούδο και συνδυάστε το με ένα κοντό μπλουζάκι σε φαρδιά γραμμή, ένα γιλέκο για πιο boho στυλ, ένα ζευγάρι loafers και λεπτά χρυσά αξεσουάρ.