Παναθηναϊκός: Σκέψεις ανανέωσης συμβολαίου σε Ζέκα και Λαγό

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας των Ζέκα και Λαγού με τον Παναθηναϊκό. Οι ιθύνοντες του τριφυλλιού θέλουν να τελειώσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να στρέψουν την προσοχή του σε άλλες υποθέσεις των πρασίνων. Στις τάξεις του τριφυλλιού επικρατεί αισιοδοξία, πως οι συγκεκριμένες υποθέσεις θα έχουν αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε μια πρώτη επαφή με τον Κάρλος Γκονσάλβες, μάνατζερ του Ζέκα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στο τριφύλλι και μετά το 2015. Ο Παναθηναϊκός θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον 25χρονο παίκτη έως το 2017.

Από την άλλη πλευρά, ο Τάσος Λαγός μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τους πράσινους, οι οποίοι είναι ευχαριστημένοι με την έως τώρα προσφορά του. Ο Έλληνας μέσος αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου την εφετινή σεζόν και ο Έλληνας τεχνικός έχει εισηγηθεί θετικά για την παραμονή του στην ομάδα. Οι πράσινοι θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία μαζί του, για τουλάχιστον δυο χρόνια.

Προετοιμασία ενόψει Τούμπας

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία των πράσινων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Αναστασίου μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς και στον Νίκο Μαρινάκη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν νέες αλλαγές στην ενδεκάδα των πρασίνων, αφού ο Ρισβάνης θα μείνει στον πάγκο και ο Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε ως δεξί μπακ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Σίλντενφελντ.

Πηγή: novasports.gr