Το καρό cropped παντελόνι

Κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχει βιτρίνα που να μην υπάρχει ένα καρό cropped παντελόνι. Κάποιες από εσάς σκέφτεστε να το τολμήσετε αλλά ίσως να μη γνωρίζετε πώς να το φορέσετε! Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε, για αυτό είμαστε εδώ...Για να σας πούμε πώς μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι στη βραδινή σας έξοδο!

Για μια καθημερινή πρωινή και φυσικά στυλάτη εμφάνιση συνδυάστε το καρό cropped παντελόνι σας με ένα πουλοβεράκι σε ανοιχτή απόχρωση, εμείς σας προτείνουμε το λευκό ή το cream και ένα ζευγάρι oxfords. Εάν είσαστε πιο τολμηρή μπορείτε αντί για τα κλασικά μαύρα οxfords να φορέσετε ένα ζευγάρι leopard μπαλαρίνες κάνοντας super αντίθεση. Ολοκληρώστε το look σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και μία τσάντα τύπου βαλιτσάκι.

Τα καρό παντελόνια τα έχουμε στο μυαλό μας κυρίως για πιο casual ντυσίματα ωστόσο εμείς θα σας πούμε με ποιο τρόπο μπορείτε να τα φορέσετε στη βραδινή σας έξοδο. Συνδυάστε λοιπόν το καρό παντελονάκι σας με ένα λευκό αραχνοϋφαντο μεσάτο πουκάμισο από μέσα και προσθέστε μία λεπτή μαύρη ζώνη. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε ένα έντονο χρώμα, ένα κομψό clutch και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.