Άνοιξε θέση σεφ στο… Μπάκιγχαμ

Μια μοναδική ευκαιρία να εργαστεί στην πιο διάσημη και αξιοσέβαστη βασιλική αυλή του κόσμου, θα έχει ένας υπερτυχερός μάγειρας- που θα εκλεγεί ανάμεσα σε χιλιάδες-  για την θέση του  sous chef (σου-σεφ, βοηθός σεφ) του Μπάκιγχαμ!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει αρκετά απλά γούστα όσον αφορά το φαγητό. Εν τούτοις, οι υποψήφιοι βασιλικοί σεφ θα πρέπει να έχουν εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών σε 5αστερα εστιατόρια, προκειμένου να βοηθούν στην προετοιμασία όλων των πιάτων, από επίσημες δεξιώσεις για 200 άτομα, μέχρι ιδιωτικά γεύματα. 

Ένα τυπικό βασιλικό γεύμα, σερβίρεται στη 13.00 το μεσημέρι και  περιλαμβάνει συνήθως ψάρι, όπως ψητή γλώσσα, πάνω σε μια στρώση από μαρούλια. Στη συνέχεια ακολουθεί απογευματινό τσάι με κέικ και σάντουιτς με φρυγανισμένο ψωμί. Το δείπνο συχνά είναι ελάφι ή σολομός και λευκά ροδάκινα από το κάστρο των Γουίνσδορ. 

Επιπλέον, ο ιδανικός υποψηφιος δεν θα έχει πρόβληαμ να μετακινείται καθώς, εκτός από το Μπάκιγχαμ, θα πρέπει να ακολουθεί τη βασίλισσα και σε άλλες κατοικίες, όπως το παλάτι Balmoral, τουλάχιστον για τρεις μήνες το χρόνο.

Όπως αναφέρεται στην αγγελία εργασίας στη βασιλική ιστοσελίδα, ο μισθός έχει οριστεί στις 23.000 λίρες τον χρόνο (27.500 ευρώ) ενώ όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση και το βιογραφικό τους τους μέχρι τις 6 Οκτωβρίου.