Στέφενς: Ενδεκάδα που… δεν κερδίζει, δεν αλλάζει

Δε θα αλλάξει την προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με την Αλκμάαρ, παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ολλανδικής ομάδας, ο Χουμπ Στέφενς.

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά τόνισε πως η ολλανδική ομάδα δεν πρόκειται να αλλάξει ριζικά, μετά την απομάκρυνση του Φέρμπεεκ από την τεχνική της ηγεσία.

Ο Στέφενς εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως θέλει από τους ασπρόμαυρους να έχουν σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά, ο Στέφενς μίλησε στην ολλανδική εφημερίδα Voetbal International: "Μολονότι δεν είμαστε σταθεροί σε απόδοση και στα 90 λεπτά η ομάδα μου παίζει ολοένα και καλύτερα. Δεν ξέρω αν αυτό αρκεί για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Αλκμααρ. Ο βοηθός μου, ο Τον Λόκχοφ είδε το Σάββατο το ματς της Αλκμααρ με την Αϊντχόφεν και πέταξε -την Κυριακή- απευθείας στην Κρήτη. Για την Αλκμααρ μιλήσαμε ελάχιστα. Δεν αλλάζει κάτι για μας το γεγονός πώς δεν είναι ο Φέρμπεεκ στον πάγκο. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ δεν επηρεάζεται. Δε νομίζω ότι με νέο προπονητή η Αλκμααρ θα είναι πολύ διαφορετική".

Πηγή: novasports.gr