Πώς να φορέσετε τα αρβυλάκια το φθινόπωρο!

Τα αρβυλάκια ήταν αδιαμφισβήτητα από τα πιο hot trends τον περσινό χειμώνα και από ό,τι φαίνεται θα πρωταγωνιστήσουν και το φετινό. Είναι άνετα, στυλάτα και ευέλικτα καθώς μπορούν να ταιριάξουν με τα περισσότερα στυλ. Θέλετε να μάθετε δύο στυλάτους τρόπους να τα φορέσετε το φθινόπωρο;

Συνδυάστε τα με το αγαπημένο σας καλοκαιρινό floral φορεματάκι και από πάνω φορέστε το denim μπουφανάκι σας ή εάν το φόρεμά σας έχει μανίκια, το denim γιλέκο σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας, μία τσάντα τύπου ταχυδρόμου και για περισσότερο στυλ μπορείτε να φορέσετε και ένα ζευγάρι κάλτσες μέχρι το γόνατο. Επειδή οι περισσότερες από εσάς έχετε μπει στη διαδικασία να μαζέψετε τα καλοκαιρινά κομμάτια και να τα αντικαταστήσετε με πιο φθινοπωρινά να θυμάστε πως τα floral φορεματάκια σας και οι floral φούστες σας που έχουν σκούρα απόχρωση για βάση όπως μαύρο, καφέ, μπλε, γκρι κλπ μπορούν με τους κατάλληλους συνδυασμούς να φορεθούν και το χειμώνα.

Για τις πιο κρύες ημέρες συνδυάστε τα αρβυλάκια σας με ένα κολάν, μία oversized μπλούζα που να καλύπτει τους γοφούς σας και από πάνω ένα military parka. Ολοκληρώστε το look σας με ένα φουλάρι στο λαιμό σας και ένα σακίδιο στην πλάτη.