Καμμένος: Η νίκη της Μέρκελ φέρνει πιο κοντά το τρίτο μνημόνιο

Πιο κοντά σε ένα τρίτο μνημόνιο φέρνει την Ελλάδα η ηχηρή εκλογική επικράτηση της Ανγκέλα Μέρκελ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Καμμένος, μιλώντας σήμερα το απόγευμα με συνεργάτες του, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, είπε ότι “δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε θλιβερό το αποτέλεσμα”, αλλά πρόσθεσε ότι είναι “θλιβερή η εικόνα ορισμένων Ελλήνων βουλευτών που επιχαίρουν για ένα αποτέλεσμα που θα οδηγήσει τη χώρα σε ένα τρίτο μνημόνιο”.

Παράλληλα, σε δήλωσή του σχετικά με την αντιμετώπιση της ναζιστικής βίας, ο κ. Καμμένος τονίζει:

“Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από τη στιγμή που Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ “νομιμοποίησαν” στην κυβέρνηση Παπαδήμου καθοδηγητές και ομοϊδεάτες της Χρυσής Αυγής υπουργοποιώντας τους, προειδοποιήσαμε ότι η Δημοκρατία πλήττεται.

Η προάσπιση της Δημοκρατίας επιτελείται με σεβασμό στον θεσμό της Δημοκρατίας, του Συντάγματος και του κοινοβουλευτισμού.

Επαναλαμβάνουμε, θα συμμετέχουμε στη συζήτηση υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας την επαναφορά των συνταγματικών διατάξεων για τη λειτουργία του νομοθετικού έργου”.