Έρχεται τιμωρία για τον Παναθηναϊκό

Με τιμωρία κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός για την επίθεση που δέχτηκε το βαν εξωτερικών μεταδόσεων της Nova, έξω από το "Απόστολος Νικολαΐδης", μετά το ματς με τον ΟΦΗ. Αν και η διοίκηση του τριφυλλιού διαχωρίζει τη θέση της από το συγκεκριμένο περιστατικό, ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας προβλέπει πως και ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου συμπεριλαμβάνει στη γενική έννοια του χώρου του γηπέδου. Με βάση αυτό, οι πράσινοι θα κληθούν να απολογηθούν για τα όσα έγιναν με το βαν εξωτερικών μεταδόσεων της Nova και τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν οι εργαζόμενοι σε αυτό με βόμβες μολότοφ.

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με χρηματικό πρόστιμο το οποίο θα κυμαίνεται από τις πέντε έως τις τριάντα χιλιάδες ευρώ, ενώ αν κριθεί από την πειθαρχική επιτροπή υπότροπος, λόγω παλιότερων μεμονωμένων περιστατικών, τότε το πρόστιμο θα διπλασιαστεί.

Το «τριφύλλι» θα κινδυνέψει με τιμωρία της έδρας του, μόνο αν κριθεί από την αρμόδια επιτροπή για δεύτερη φορά υπότροπος. Η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. είναι επιβαρυντική για την «πράσινη» ΠΑΕ, η οποία υποστηρίζει πως δεν έχει καμία ευθύνη για τα όσα έγιναν έξω από το "Απόστολος Νικολαΐδης".

Πηγή: novasports.gr