Tips για γυναίκες με καμπύλες!

Τα τελευταία χρόνια τα περιοδικά μόδας και οι κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας στην προσπάθεια τους να παρουσιάσουν την εικόνα της αληθινής γυναίκας αναδεικνύουν μοντέλα με καμπύλες. Οι γυναίκες με καμπύλες όπως και να το κάνουμε είναι sexy κι εμείς ετοιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε κάποιες συμβουλές για να βελτιώσετε την εικόνα σας και να τις τονίσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Επιλέξτε το σωστό σουτιέν

Η επιλογή του σωστού σουτιέν μπορεί να κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σας δεδομένου ότι θα κάνει το σώμα σας να φαίνεται πολύ πιο αδύνατο.

Όχι πολύ φαρδύ, όχι πολύ στενό 

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν αρκετές γυναίκες είναι ότι προσπαθούν να κρύψουν τις καμπύλες τους επιλέγοντας oversized ρούχα με αποτέλεσμα να προσθέτουν στην εικόνα τους επιπλέον κιλά. Προσπαθήστε να αναδείξετε τις καμπύλες σας χωρίς όμως να πέσετε στην παγίδα να επιλέξετε κάτι ιδιαίτερα στενό το οποίο θα υπογραμμίσει κάθε ελάττωμα στο σώμα σας. Η καλύτερη επιλογή είναι να φοράτε ρούχα τα οποία αγκαλιάζουν το σώμα σας, αναδεικνύουν τη λεπτή σας μέση και είναι πιο χαλαρά σε άλλα σημεία του σώματος.

Σωστό ντεκολτέ

Αποφύγετε μπλούζες με κλειστό ντεκολτέ και επιλέξτε μπλούζες με V που θα επιμηκύνουν τη σιλουέτα σας και θα κολακεύσουν την εικόνα σας. Εάν έχετε πλούσιο μπούστο καμαρώστε για αυτό χωρίς όμως να υπερβάλλετε με τον κίνδυνο να γίνετε προκλητική.

Φορέστε ζώνες

Μία ζώνη στη μέση σας θα είναι υπέροχη με οποιοδήποτε outfit. Μπορεί να κάνει θαύματα δείχνοντάς σας πιο αδύνατη δεδομένου ότι θα τονίσει το πιο λεπτό μέρος του σώματός σας. Επιλέξτε μια φαρδιά και φορέστε τη με top, φορέματα και σίγουρα θα την αγαπήσετε.

Σωστό μήκος

Επιλέξτε φούστες και φορέματα που το μήκος τους φθάνουν λίγο πιο πάνω ή λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Για να επιλέξετε το μήκος που θα σας κολακεύσει να θυμάστε ότι θα πρέπει να φθάνει μέχρι το σημείο που τα πόδια σας είναι πιο αδύνατα.

Επιλέξτε το σωστό φόρεμα

Το wrap φόρεμα είναι αυτό που χρειάζεστε καθώς θα κρύψει τις ατέλειες και θα αναδείξει τα δυνατά σας σημεία. Το V θα επιμηκύνει τη σιλουέτα σας και η στενή μέση θα κολακεύσει τη σιλουέτα σας. Οι βασικοί κανόνες όταν θα βγαίνετε για ψώνια είναι οι εξής: στενή μέση, να φροντίζετε το φόρεμα να αγκαλιάζει του γοφούς σας και το ύφασμα να μην είναι χοντρό.

Η σωστή φούστα

Όταν πρόκειται για τη σωστή φούστα θα πρέπει να σκέφτεστε την ψηλόμεση. Φούστες και παντελόνια με χαμηλή μέση θα τραβήξουν την προσοχή στους γοφούς σας ενώ θα προσθέσουν επιπλέον κιλά. Επιλέξτε μία σε Α γραμμή που θα αναδείξει τη λεπτή σας μέση και εάν έχετε επίπεδη κοιλιά η pencil φούστα θα σας δώσει μια πραγματικά sexy σιλουέτα.

Να φοράτε μεγάλα και εντυπωσιακά αξεσουάρ

Φορέστε μακριά κολιέ, μεγάλα βραχιόλια και σκουλαρίκια και αποφύγετε τα μικρά και διακριτικά που θα χαθούν πάνω σας. Επίσης, αυτός ο κανόνας να θυμάστε ότι ισχύει και για την τσάντα. Προτιμήστε oversized τσάντες σε φωτεινά χρώματα κι όχι μικρά τσαντάκια και clutch.