Τι να φοράτε στις πιο χαλαρές επαγγελματικές συναντήσεις!

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να θυμάστε πως ακόμα και σε μια χαλαρή επαγγελματική συνάντηση το outfit θα πρέπει να είναι επαγγελματικό, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δε μπορείτε να προσθέσετε ένα στοιχείο από το προσωπικό σας στυλ. Φυσικά δεν εννοούμε να εμφανιστείτε με τη mini φούστα σας ή με το t-shirt του αγαπημένου σας συγκροτήματος αλλά να φορέσετε χρώματα και να συνδυάσετε διαφορετικά υφάσματα. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημάνουμε για άλλη μια φορά ότι ο κανόνας σε σχέση με το μακιγιάζ και τα κοσμήματα είναι less is more. Σας προτείνουμε πέντε διαφορετικά outfits τα οποία μπορείτε να φοράτε στις πιο χαλαρές επαγγελματικές σας εμφανίσεις ακόμα και με το αφεντικό σας και να δείχνετε stylish, τηρώντας βεβαίως τους κανόνες που ισχύουν στο χώρο εργασίας.

Η επιλογή του χρώματος

Ένα φαρδύ φόρεμα είναι μια εξαιρετική επιλογή αλλά όχι εάν είναι σε μαύρο χρώμα. Από την άλλη εάν επιλέξετε το λευκό θα μοιάζετε με νύφη ή εάν είναι σε κόκκινο χρώμα θα τραβήξετε πολύ την προσοχή. Προτιμήστε λοιπόν κάτι σε πράσινο ή μπλε. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που θα ταιριάζουν με το φόρεμα και μια ζώνη σε ταμπά χρώμα. Το ταμπά είναι επίσης μια κλασική επιλογή και για τα παπούτσια και τη τσάντα σας, όπως επίσης το μαύρο και οι nude αποχρώσεις. 

Θηλυκό ντύσιμο

Μπορείτε να δείξετε τη θηλυκή πλευρά σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να φορέσετε κάτι κοντό και αποκαλυπτικό. Φορέστε μια pencil φούστα με ένα απλό λευκό πουκάμισο. Πρόκειται για ένα παριζιάνικο look το οποίο πρέπει να κρατήσετε απλό και να μην το φορτώσετε με κάποιο κόσμημα. Ολοκληρώστε το look με ένα σακάκι, ένα όμορφο ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, ένα φουλάρι και μια κομψή τσάντα.

Ανδρόγυνο

Ανανεώστε την εικόνα του total black αγορίστικου look με μία μπλε για παράδειγμα μεγάλη τσάντα κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα loafers. Ένα ψηλόμεσο παντελόνι συνδυασμένο με ένα μεσάτο σακάκι είναι τέλεια επιλογή αρκεί να φωτίσετε το look με ένα floral μαντήλι το οποίο να ταιριάζει με την τσάντα και τα παπούτσια. Εάν θέλετε να προσθέστε κάποια κοσμήματα σας επισημαίνουμε να επιλέξτε μικρά και διακριτικά για να μην αποσπούν την προσοχή.

Casual chic

Εάν θέλετε κάτι πιο casual τότε το skinny jean σας είναι αυτό που χρειάζεστε. Συνδυάστε το με ένα μεταξωτό κοντομάνικο πουκαμισάκι σε μπεζ απόχρωση, ένα καφέ ζακετάκι και ολοκληρώστε το look σας με τις καφέ μπαλαρίνες σας, την καφέ κομψή τσάντα και ένα χρυσό κόσμημα στο λαιμό σας.

Girly look

Για εσάς που λατρεύετε τις πιο girly εμφανίσεις, η λύση είναι απλή. Φορέστε μία πλισέ φούστα σε Α γραμμή, με μία δαντελένια μπλούζα και ένα στενό και κοντό ζακετάκι. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες ankle boots και μία τσάντα. Εάν θέλετε το ντύσιμό σας να είναι πιο μποέμ τολμήστε να φορέσετε ένα fedora καπέλο.