Εμπιστεύεται τους νέους ο Αναστασίου

Να διατηρήσει στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού τους Μαρινάκη, Λαγό και Ρισβάνη προτίθεται ο Γιάννης Αναστασίου στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίζεται ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία των τριών παικτών και αναμένεται να τους χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα των πρασίνων και στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

Ο 40χρονος προπονητής θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα είναι και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να κρατήσει τον Κροάτη στον πάγκο, καθώς δε θέλει να ρισκάρει κάποια πιθανή υποτροπή στον πρόσφατο τραυματισμό του. Επίσης, τις προσεχείς ημέρες θα κριθεί και η συμμετοχή του Μέντες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ολλανδός θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Αν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν, τότε θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας των πρασίνων για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ. Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει και το αν θα δώσει το "παρών" στο ματς του "Απόστολος Νικολαΐδης", ο Μεχντί Αμπεΐντ. Ο Αλγερινός μέσος ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στο γαστροκνήμιο, που αποκόμισε στον αγώνα με τον Πλατανιά. Οι πράσινοι επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη, μετά το ρεπό της Τρίτης, με το πρόγραμμα να προβλέπει διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου.

Πηγή: novasports.gr